Zsanérok

A zsanérok sokoldalúságának köszönhetően használatukkal jól kombinálhatók a különböző szériákba tartozó alumínium profilok egymással. Például, egy 25-ös szériából épített ajtót a zsanéros felfogatásnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatunk egy 50-es szériából épült kerethez is akár.

Jobb és bal oldali zsanérok/ csuklópántok.
Minden csuklópántnak van egy bal és jobb oldala. Attól függően, hogy milyen módon szeretné nyitni az ajtót vagy fedelet, kell különbséget tenni a jobbos és balos zsanérok között.

Jobbról balra nyíló ajtó esetén a fix tengellyel rendelkező pántot a bal oldalra szereljük fel, és erre csúsztatjuk rá felülről a jobb oldali (mozgó) pántot.
Balról jobbra nyíló ajtó esetén a fix tengellyel rendelkező pántot a jobb oldalra szereljük fel, és erre csúsztatjuk rá felülről a bal oldali (mozgó) pántot.
Ezen kívül megkülönböztetünk még fix zsanérokat, amiket nem lehet szétszedni, továbbá olyan zsanérokat is, amik levehetők.

A kínálatunkban szereplő zsanérok rögzítőcsapok segítségével - megakadályozva, hogy a csukló elforduljon, növelik a teherbírást - biztonsággal illeszthetőek az alumínium profilok nutjába. Azonban, ha a szerelés vagy felhasználás során nincs szükség ezekre a rögzítő csapokra, akkor egy csavarhúzó segítségével egyszerűen és könnyen kitörhetőek.

Az egyes zsanérok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott termékre történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott csuklópánt termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott termék ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (darab)
  • az adott termék speciális paraméterei

Vissza az előző oldalra