Sarokelem 40x40 R

  • Cikkszám: LTSE4040R

Általános leírás

Sarokelem, mely egyaránt felhasználható 10 mm horony/nut szélességgel rendelkező 40x40 mm Bosch komaptibilis alumínium profilokhoz és 8 mm horony/nut szélességgel rendelkező 40x40 mm Item kompatibilis alumínium profilokhoz..

Felhasználása: 2 alumínium profil egymáshoz rögzítéséhez használjuk oly módon, hogy az illesztést követően szerszám nélkül van lehetőségünk az illesztési szög beállítására. A sarokelemet 2 db 10 mm horony/nut szélességű profilhoz használható M8-as kalapács anya* és 2 db M8 x 12 félgömbfejű imbusz csavar* segítségével rögzíthetjük az alumínium profilokhoz az építés során. Először az egyik kalapács anyát illesztjük az egyik alumínium profil hornyába/nutjába, majd a sarokelemet az egyik csavar segítségével rögzítjük. Ezt követően a másik kalapács anyát a másik profil hornyába/nutjába illesztjük, és ahhoz rögzítjük hozzá a másik csavarral a sarokelemet és a hozzá tartozó perselyt. EZ biztosítja számunkra, hogy utólag szerszám használata nélkül kisebb erőkifejtés mellett, szabadon állíthassunk az illesztés szögén.

*Külön megvásárolandó alkatrészek.

sarokelem_40x40_R_B10

Szerelési információk:

Piktogramok fúrás nem szükséges     Piktogramok állítható     Piktogramok utólag beilleszthető

  • Fúrásra nincs szükség
  • Utólag állítható profil pozíció
  • Lehetőség akár utólagos beszerelésre a már meglévő keretnél

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLTSE4040R
Horony/nut mérethez10 mm (Bosch) / 8 mm (Item)
Alumínium profil típusaBosch és Item kompatibilis alu profil
Kiszerelésdarab
Anyagacink öntvény
Tömeg91,0 g

sarokelem_40x40_r_LT093WG401R

Sarokelem 40x40 R - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    6,4211 €
    2 540 Ft

db

Külső raktárról szállítható (2-3 hét)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra