L-Technic

Cégünket, az L-Technic Magyarország Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiszolgáljuk az ipari gyártás szerteágazó igényeit. Kezdetekben a fő profilunk az épületgépészet volt, főként pneumatikai és hidraulikai rendszerek építésével, átalakításával, felújításával, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkoztunk.

Az idő múlásával új piaci lehetőségeket keresve, és a felmerülő igényeket szem előtt tartva kezdtük el a LIPRO alumíniumprofil-rendszer forgalmazását. Ezzel hamarosan a márka regionális képviselőivé váltunk a magyar piacon.

Az egyre növekvő és gyakran változó piaci igényekhez igazodva elkezdtünk foglalkozni a moduláris alumínium rendszerekre épülő szerkezetépítéssel is - ehhez kapcsolódóan műhelyberendezések, gép- és bútorszerkezetek, szerelősorok stb. tervezésével, építésével. Partnereink bizalmának és elégedettségének köszönhetően a megszerzett tapasztalatainkkal képesek vagyunk komplett szerelő sorok (pneumatika és hidraulika rendszerek rászerelésével együtt) tervezésére, kivitelezésére, telepítésére a megrendelői és felhasználói igényeknek megfelelően. 

A folyamatos fejlődés és a növekvő piaci elvárások okán hozzáértő csapatunkat különféle szakmai tréningeken és konferenciákon képezzük tovább, hogy Önök mindig a lehető legjobb szolgáltatást kapják tőlünk.

2017-ben indítottuk el webáruházunkat, ahol vásárlóink számára több különböző típusú alumínium profilrendszer termékcsaládja (a hozzájuk illeszkedő, különféle kiegészítőkkel) is könnyedén elérhető és megvásárolható. Partnereink igényeihez, és az általános ipari környezethez igazodva, az általunk forgalmazott profilok Bosch és Item kompatibilisek. Ezáltal számos variációs lehetőségben felhasználhatók, legyen szó egyszerűbb munkaasztalok, munkaállomások, vagy bonyolultabb célgépek építéséről.

Továbbá lehetőséget kínálunk moduláris alumínium rendszerekre épülő műhelyberendezések gyártására egyedi igények alapján.

logo_fekvo_kek

iso

Kapcsolat

Telephely:
1201 Budapest, Helsinki út 86. (bejárat: Torontál utca 1.)

Székhely:
1188 Budapest, Péteri út 16. 2. em. 7.

Tel/fax:
+36 1 294 74 60

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, töltse ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott adataim a L-Technic Magyarország Kft. az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót és a sütik alkalmazásáról szóló tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásom önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.