Sarokelem 45x45 R

  • Cikkszám: LTSE4545R

Általános leírás

Sarokelem 10 mm horony/nut szélességgel rendelkező 40x40 mm Bosch komaptibilis alumínium profilokhoz.

Felhasználása: 2 alumínium profil egymáshoz rögzítéséhez használjuk fix rögzítés esetén 0 vagy 180o-ban, nem fix rögzítésnél pedig tetszőleges pozícióban. A sarokelemet 2 db 10 mm horony/nut szélességű profilhoz használható M8-as kalapács anya* és 2 db DIN 7991 M8 x 20  süllyesztett fejű imbusz csavar* segítségével rögzíthetjük az alumínium profilokhoz az építés során. Ha fixen szeretnénk a 2 profilt rögzíteni egymáshoz, akkor először a sarokelem az alábbi ábrán is látható részéhez rögzítjük a 2 db kis fekete, műanyag nut pecket. Ezután az alumínium profil nutjába, a kívánt helyen egy kalapácsanya és egy süllyesztett fejű imbusz csavar segítségével rögzítjük a sarokelemet. Ha ezzel megvagyunk, akkor a másik alumínium profil nutjába is elhelyezünk egy kalapácsanyát, amit szintén egy süllyesztett fejű imbusz csavarral rögzítünk.
Ha nem fixen 0 vagy 180o-ban szeretnénk rögzíteni a 2 alumínium profilt, akkor a nut peckek használata nélkül rögzítsük a sarokelemet.

*Külön megvásárolandó alkatrészek.

Szerelési információk:

  • Fúrásra nincs szükség
  • Utólag állítható profil pozíció
  • Lehetőség akár utólagos beszerelésre a már meglévő keretnél

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLTSE4545R
Horony/nut mérethez10 mm
Alumínium profil típusaBosch kompatibilis alu profil
Kiszerelésdarab
Anyagaalumínium öntvény
Tömeg44,2 g

Sarokelem 45x45 R - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    1,932 €
    743 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra