Golyós bekattanózár (50N)

  • Cikkszám: LT093043

Általános leírás

golyos_nyomozarErős, golyós bekattanózár, melynek köszönhetően az ajtó rendkívül gyorsan záródik. (50 N zárerősség) Ez a típusú zár jól alkalamazható vékonyabb ajtótáblák esetén is, billenő- és tolóajtókhoz egyaránt.

Felhasználása: Kialakításának köszönhetően egyszerűen szerelhető alumínium profil rendszereknél. A rögzítési pont profiljának a hornyába becsúsztatunk 2 db horonyanyát, majd félgömbfejű csavarral rögzítjük a zárszerkezetet a profil oldalához. Ezt követően a gömbvégű mentes szárat az ajtótáblához rögzítjük. A kompakt kilakaításnak köszönhetően különféle szerelési metódusok esetén is megbízhatóan használható.

golyos_nyomozar_szereles

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT093043
Anyagaház: üvegszállal erősített műanyag, gömb végű szár: horganyzott acél
Kiszerelésdarab
Színfekete
Tömeg45,0 g

Golyós bekattanózár (50N) - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    3,7865 €
    1 468 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra