Bosch kompatibilis alumínium profilok 45-ös széria (NUT 10)

A 45-ös szériában megtalálható, gépépítéshez használható 10 mm nut/horony szélességgel rendelkező alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „BOSCH” profiloknak.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban a Robert Bosch GmbH–val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „BOSCH” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „BOSCH” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. A „BOSCH” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Az általunk forgalmazott, a 45-ös szériába tartozó bosch kompatibilis alumínium profilokat leggyakrabban ipari gépek, gyártó- és szerelősorok építésére használhatjuk.

45-ös szériába tartozó Bosch kompatibilis gépépítő profiljaink:

45x45 mm alu profil
45x45 mm 1 oldalán nyitott, 3 oldalán zárt (1N) alu profil
45x45 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt alu profil, ahol a 2 nyitott oldal egymással szemközt helyezkedik el (2N 180o)
45x45 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt alu profil, ahol a 2 nyitott oldal 90 fokos szöget zárnak be (2N 90o)
45x45 mm 3 oldalán nyitott, 1 oldalán zárt (3N) alu profil
45x45 mm erősített (H) alu profil
45x45 mm rádiuszos (R) alu profil
45x60 mm alu profil
45x90 mm alu profil
45x90 mm nehezített (H) alu profil
45x180 mm alu profil
60x90 mm nehezített (H) alu profil
90x90 mm alu profil
90x90 mm nehezített (H) alu profil
90x180 mm alu profil
90x180 mm nehezített (H) alu profil

Az egyes alumínium profilok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott aluprofil termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott alumínium profil ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (folyó méterben is rendelhető vagy csak szálban)
  • az adott aluprofil speciális paraméterei

Minden általunk forgalmazott aluprofil egyedi méretre vágva is megvásárolható, azonban a szálban (nem folyóméterben) árult profilok esetében úgy tudjuk vállalni a méretre vágást, ha az egész szálat megvásárolják.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

Vissza az előző oldalra