ITEM kompatibilis alumínium profilok 40-es széria (NUT 8)

A 40-es szériában megtalálható, gépépítéshez használható 8 mm nut/horony hosszal rendelkező alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „ITEM” profiloknak.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban az Industrietechnik GmbH-val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „ITEM” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „ITEM” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. Az „ITEM” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Az általunk forgalmazott, a 40-as szériába tartozó item kompatibilis alumínium profilokat ipari környezetben alacsonyabb teherbírású szállítópálya vázak kivitelezésére, gépburkolatok építésére, szerelősorok gyártására használhatjuk.

40-es szériába tartozó gépépítő profiljaink:

40x120 mm alu profil
40x120 mm könnyített (L) alu profil
40x160 mm alu profil
40x160 mm könnyített (L) alu profil
40x40 mm alu profil
40x40 mm könnyített (L) alu profil
40x40 mm 1 oldalán nyitott, 3 oldalán zárt, könnyített (L 1N) alu profil
40x40 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt, könnyített alu profil, ahol a 2 nyitott oldal egymással szemközt helyezkedik el (L 2N 180o)
40x40 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt, könnyített alu profil, ahol a 2 nyitott oldal 90 fokos szöget zárnak be (L 2N 90o)
40x40 mm 3 oldalán nyitott, 1 oldalán zárt, könnyített (L 3N) alu profil
40x40 mm rádiuszos, könnyített (L R) alu profil
40x80 mm alu profil
40x80 mm könnyített (L) alu profil
40x80 mm könnyített (L 4N) alu profil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80x120 mm alu profil
80x120 mm könnyített (L) alu profil
80x160 mm alu profil
80x160 mm könnyített (L) alu profil
80x80 mm alu profil
80x80 mm könnyített (L) alu profil

Az egyes alumínium profilok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott aluprofil termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott alumínium profil ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (folyó méterben is rendelhető vagy csak szálban)
  • az adott aluprofil speciális paraméterei

Minden általunk forgalmazott aluprofil egyedi méretre vágva is megvásárolható, azonban a szálban (nem folyóméterben) árult profilok esetében úgy tudjuk vállalni a méretre vágást, ha az egész szálat megvásárolják.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

Vissza az előző oldalra