Zár kompakt, egyedi kulcs (fekete)

  • Cikkszám: LT0957411

Általános leírás

Kompakt kialakítású, jobbos vagy balos nyitású ajtóra egyaránt szerelhető, egyedi kulccsal ellátott, fekete színű, nagy teherbírású zár. A kialakításának köszönhetően, egyszerűen, mindneféle különösebb előkészület nélkül szerelhető alumínium profilból készült ajtókra / ajtószárnyakra.

Felhasználása: A két részből álló zárszerkezetből a kisebbik részt szereljük a fix keretre 2 darab horonyanya és 2 darab M6 méretű hengeres fejű csavar felhasználásával. A szerelést követően a csavarokat zárhoz tartozó takaró fedelekkel egyszerűen eltakarjuk. Ezt követően magát a zárt tartalmazó részt szereljük fel ugyanilyen módon a mozgó ajtórészre, és itt is eltakarjuk a takaró fedelkkel a szerelés nyomait.

kompakt_ajtozar_egyedi_kulcs

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT0957411
Anyagaalumínium öntvény
Kiszerelésszett
Színfekete
Tömeg235,5 g

Zár kompakt, egyedi kulcs (fekete) - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    28,5422 €
    10 874 Ft

szett

Külső raktárról szállítható (1-3 hét)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra