Balanszer tartó I5/B6

  • Cikkszám: LT093009

Általános leírás

5 mm horony/nut szélességgel rendelkező Item és Item kompatibilis, valamint 6 mm horony/nut szélességgel rendelekző Bosch és Bosch komaptibilis alumínium profilhoz használható balanszer tartó elem.

A könnyű, műanyagból készült balanszer tartó hasznos kiegészítője az alumínium profilból épült munkaállomásoknak. Használata egyszerű, az alumínium profil hornyába/nutjába kell belecsúsztatni, ahol a továbbiakban akadálymentesen mozgatható. Egy karabíner segítségével egyszerűen felfüggeszthetők a különféle munkafolyamatok során szükséges szerelő eszközök, vagy kisebb mérő eszközök is könnyen kézre állnak az ott dolgozó számára.

balanszer

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT093009
N horony/nut mérethez5 / 6mm
Alumínium profil típusaItem / Bosch komaptibilis aluprofil
Kiszerelésdarab
Anyagaüvegszállal erősített műanyag
Tömeg9,0 g

balanszer_tarto_bosch6_item5_LT093009

Balanszer tartó I5/B6 - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    1,8341 €
    712 Ft

db

Külső raktárról szállítható (1-3 hét)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra