Munkaállomások, munkaasztalok

A moduláris rendszernek köszönhetően az aluprofilok kiválóan alkalmasak nemcsak egyedi gépek, de műhelyberendezések, ipari munkaállomások, és különféle egyedi ipari bútorok gyártására is, köszönhetően a nagyfokú variálhatóságuknak.

Standard asztal fiókos blokkalHátlapos asztal fiókos blokkalAz alumínium profilok összeépíthetőségében, variálhatóságában lévő határtalan kombinációnak köszönhetően egy már elkészített munkaállomás könnyedén átvariálható, alakítható, bővíthető az újonnan felmerült igényekhez tökéletesen igazodva.

A funkcionális kiegészítő elemeknek köszönhetően (polcok, függesztett fiókos blokkok, lábtartó, szerszámtartó lemez, világító test, stb.) könnyedén az adott felhasználási területre optimálisan testre szabhatók.
Az egyes munkaállomások magassága - köszönhetően a sokrétű kiegészítő elemeknek - a munkaállomáson dolgozó munkatárs egyéni igényeinek megfelelően szabadon állítható.

MűhelykocsiPartnereink igénye alapján összeállított Munkaasztal és műhelyberendezés katalógusunk segítségével –első lépésként– szeretnénk segítséget nyújtani Önnek munkaállomása megtervezéséhez.
Letölthető katalógus: L-technic-asztal-katalogus

Az évek során összegyűjtött tapasztalatok alapján kialakított saját alumínium profil és kötőelem raktárkészlettel állunk rendelkezésre a mielőbbi igények kiszolgálására.

A katalógusban található termékek szállítási határideje a megrendeléstől számított 10 munkanap. A nagyobb volumenű rendeléseket és speciális igényeket is rövid határidővel tudjuk teljesíteni.

Természetesen egyedi igények szerinti alumínium profilból készült munkaállomások, műhelyberendezések és egyéb szerkezetek építésével is foglalkozunk, mert minden esetben

Az Önök célja, a mi profilunk!