Munkaállomások, munkaasztalok

Ergonomikus alumínium profilból készült munkaállomások és munkaasztalok ipari felhasználásra

Hátlapos asztal fiókos blokkalA mai modern munkahelyek nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiára, hogy az ott dolgozó kollégák egészségét óvják. Több éve építünk különféle gyártó és összeszerelő berendezéseket, így nagy fokú betekintést nyertünk abba, hogy ipari környezetben hogyan lehetséges az ergonomiát a design-al ötvözve az adott munkafolyamatnak gyakorlati szempontból a lehető legoptimálisabb munkahelyet megalkotni.


A munkahely, munkakörnyezet kialakításánál mindig fontos szempont kell, hogy legyen a munkavégzés során fellépő különböző hatások meghatározása és csökkentése. Különösen fontos ez a fizikai munkát végző emberek esetében, ahol fontos a rájuk nehezedő terhelést mérsékelni, ezzel párhuzamosan munkájuk hatékonyságát növelni és nem utolsó sorban a munkahelyi balesetek kockázatát is csökkenteni.


A moduláris rendszerénk köszönhetően az alumínium profil kiváló választás ipari környezetben a munkakörnyezet, azon belül is az egyes munkaállomások kialakítására.

  • ergonomikus és funkcionális munkaállomások kialakításával a termelékenység fokozható
  • későbbi bővítés, módosítás vagy átalakítás költséghatékonyan, ugyanakkor rugalmasan megoldható
  • többműszakos munkavégzés esetén az állítható magasságnak köszönhetően a munkaasztal könnyen és egyszerűen az adott munkavállalóhoz igazíthatóak
  • a kiegészítő elemek széles választékának köszönhetően (polcrendszerek, szerszámtartók, fiókos blokkok, világítás, lábtartó) a munkaasztal, vagy a munkakörnyezet egyszerűen testre szabható
  • elektromos és pneumatikus ellátási opciókkal is szerelhetők az alumínium profilok felhasználásával készült munkaasztalok

Az L-Technic Magyarország több éves tapasztalattal rendelkezik ipari környezetben használt alumínium profilból készült munkaállomások tervezésében, kialakításában és telepítésében. Tapasztalataink és partnereink igényei alapján összeállítottunk egy munkaasztal és műhely berendezés katalógust, mellyel - első lépésként – szeretnénk segítséget nyújtani az Ön igényeinek legmegfelelőbb munkaállomás megtervezéséhez, továbbá alumínium profilból történő kivitelezéséhez.

Az alap munkaasztalok és műhelyberendezések szállítási határideje általában a megrendeléstől számított 10 munkanap, de a nagyobb volumenű megrendeléseket, vagy speciális igényeket is rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Amennyiben Önnek egyedi igényű munkaállomásra, vagy egyéb berendezésre lenne szüksége, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Az Önök célja, a mi profilunk!

MűhelykocsiMűhelykocsi 2