Item kompatibilis alumínium profilok

1980-óta az alumínium profil piac egyik meghatározója az "ITEM" márkanév, aki az egyik úttörője is az ilyen jellegű szerkezet építésnek. Évtizedes tapasztalatokra támaszkodva fejlesztették ki a rugalmas moduláris item profil rendszer előnyeit az egyedi tervezéséhez a speciális gépgyártás során.

Az L-Technic kínálatában megtalálható, gépépítéshez használható alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti "ITEM" profiloknak, ezáltal tökéletesen felhasználhatók már meglévő Item rendszerek bővítéséhez, átalakításához is.

Az itt megtalálható Item profillal kompatibilis alumínium profilok egyaránt alkalmasak ipari gépek vázának megépítésére, gépburkolatok készítésére, a gyártás során használt szállítópálya vázának elkészítésére, továbbá az ipari környezetben kialakított munkaállomások, összeszerelő és munkaasztalok, valamint különféle fix és gurulós tároló szekrények, kocsik kivitelezésére is.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban az Industrietechnik GmbH-val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „ITEM” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „ITEM” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. Az „ITEM” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Vissza az előző oldalra