Kalapácsanya M4 I8

  • Cikkszám: LT096H08430

Általános leírás

M4 belső furat mérettel rendelkező kalapácsanya 8 mm horony/nut szélességgel rendelkező Item kompatibilis alumínium profilokhoz.
Egyszerűen és biztonságosan használható menetes kötésekhez, kiegészítők rögzítéséhez akár utólag is a már elkészült vázak, keretek esetében. Használata egyszerű, a kalapácsanyát hosszanti irányban az alumínium profil hornyába illesztjük, majd a már horonyban lévő anyát 90o-al elforgatjuk a kötés kívánt helyén. Ha a későbbiekben mégsincs rá szükség, szintén szerelés nélkül, a nut hosszanti síkjával megegyező irányba visszaforgatva egyszerűen eltvolítható.

kalapacsanya_bosch_item

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT096H08430
Horony/nut méret8 mm
Alumínium profil típusaItem kompatibilis alu profil
Furat méretM4
Kiszerelésdarab
Anyagaacél
H nyak magasság3,0 mm
Tömeg4,5 g

kalapacsanya_i8_m4_LT096H08430

Kalapácsanya M4 I8 - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    0,314 €
    113,32 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra