Talp D80 d15 Zn lefúrható

  • Cikkszám: LT098D080ZBS

Általános leírás

D80 d15 lefúrható, cinköntvényből készült ipari gépláb talp része. Kompatibilis d15 megnevezésű menetes szárral és d80 megnevezésű csúszásgátlóval.

A moduláris rendszernek köszönhetően a talp részek és a hozzájuk tartozó menetes szárak kialakításával a kívánt gépnek leginkább megfelelő gépláb hozható létre, melyhez igény szerint csúszásgátló is szerelhető.

Felhasználása: A talprész tetején lévő félgömb alakú nyílásba a menetes szárat* egy kalapács segítségével rögzítjük, majd egy kontraanya segítségével tudjuk az alumínium profil végére előzőekben felrögzített adapterhez pontosan rögzíteni. Ezt követően a gépet a kívánt helyen a talprészen található 2 furat segítségével a padlózathoz rögzíthetjük.

*Külön megvásárolandó alkatrész.

geptalp

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT098D080ZBS
Anyagacinköntvény
Kiszerelésdarab
D talprész teljes átmérője79,0 mm
F1 (M16 menetes szárig)29,5 mm
Maximális terhelhetőség3000,0 kg
Tömeg260,0 g
Kompatibilis menetes szár gömbvég rádiusza15,0 mm

Talp D80 d15 Zn lefúrható - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    5,9162 €
    2 129,79 Ft

db

Külső raktárról szállítható (1-3 hét)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra