Bosch kompatibilis alumínium profilok 40-es széria (NUT 10)

A 40-es szériában megtalálható, gépépítéshez használható 10 mm nut/horony szélességgel rendelkező alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „BOSCH” profiloknak.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban a Robert Bosch GmbH–val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „BOSCH” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „BOSCH” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. A „BOSCH” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Az általunk forgalmazott, a 40-as szériába tartozó bosch kompatibilis alumínium profilokat ipari környezetben alacsonyabb teherbírású szállítópálya vázak kivitelezésére, gépburkolatok építésére használhatjuk.

40-es szériába tartozó Bosch kompatibilis gépépítő profiljaink:

40x40 mm alu profil
40x40 mm 1 oldalán nyitott, 3 oldalán zárt (1N) alu profil
40x40 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt alu profil, ahol a 2 nyitott oldal egymással szemközt helyezkedik el (2N 180o)
40x40 mm 2 oldalán nyitott, 2 oldalán zárt alu profil, ahol a 2 nyitott oldal 90 fokos szöget zárnak be (2N 90o)
40x40 mm 3 oldalán nyitott, 1 oldalán zárt (3N) alu profil
40x80 mm alu profil
80x80 mm alu profil, amely kompatibilis a 40-es szériával

Az egyes alumínium profilok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott aluprofil termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott alumínium profil ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (folyó méterben is rendelhető vagy csak szálban)
  • az adott aluprofil speciális paraméterei

Minden általunk forgalmazott aluprofil egyedi méretre vágva is megvásárolható, azonban a szálban (nem folyóméterben) árult profilok esetében úgy tudjuk vállalni a méretre vágást, ha az egész szálat megvásárolják.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

Vissza az előző oldalra