Alumínium profilok & kötőelemek

Ezentúl nem kell azon aggódni, hogyan tartson lépést a gyártás vagy szerelés technológia villámtempóban változó igényeivel, az L-Technic-nek van egy titka, melyet most önnel is szívesen megoszt: a titok nyitja a rendkívül sokoldalú alumínium profilban rejlik.

5 igazán nyomós érvünk, ami mellette szól:

  1. Innovatív, hiszen korlátozások nélkül, szabadon használhatjuk fel a méretre vágott moduláris elemeket, így szinte bármely iparágon belül, számos alkalmazásban, rengeteg különféle ipari szerkezet megépíthető alumínium profilból. Tökéletes választás, ott, ahol a tömeggyártmányok helyett olyan egyedi  szerkezetre van szükség amit az adott folyamatra van szabva – függetlenül a mérettől és a felhasználás funkciójától. A 3 különböző horony szélességgel és 5 fajta hornyozással ellátott aluprofilok megszámlálhatatlan felhasználási módot biztosítanak számunkra.
  2. Aki már gyerekként szeretett legózni, az tudja, hogy a legózásban az a jó, hogy ha megépítettünk egyszer valamit, akkor azt később bármikor szétszedhetjük és az elemiből simán építhetünk valami mást, valami jobbat, valami újat... Ugyanezt megtehetjük alumínium profillal is, hiszen a már meglévő rendszerünket később könnyedén át is alakíthatjuk, vagy ki is bővíthetjük, és ezzel időt és pénzt is takarítunk meg.
  3. Nem kell többé bonyolult hegesztésekkel bajlódni, mert szabvány csavarokkal és kifejezetten az alumínium profilokhoz gyártott kötőelemekkel egyszerűen és tisztán szerelhető. A szereléshez csavarhúzóra, torxkulcsra, imbuszkulcsra és villás kulcsra, esetleg fúróra lehet szükség, amik bármelyik sarki barkácsboltban is egyszerűen beszerezhetők.
  4. Búcsút inthet a nehéz acél szerkezeteknek, az alumínium profillal könnyen könnyed szerkezetek valósíthatók meg, mivel az alumínium önmagában egy igazán könnyű fém, melynek fajsúlya töredéke az acélénak, mégis kitűnően bírja a nagyobb terhelést is.
  5. Nem kell többet csiszolással, festéssel sem bíbelődni, az eloxált alumínium profil évtizedekig is ellenáll a korróziónak különösebb gondozás, felületi kezelés nélkül. Ugye Ön is tudja, hogy ezzel is költségeket takarít meg? Plusz megjelenésével szép és egységes összképet biztosít függetlenül attól hogy egy gyártó üzemben vagy műhelyben használjuk.

Az L-Technicnél az ár mellett a megbízhatóság is fontos, ezért a kínálatunkban megtalálható alumínium profilok szinte teljes mértékben megegyeznek az Item és Bosch Rexroth által gyártott profilokkal. Mindez mellett előre gondoltunk az Ön bankszámlájára is, így nálunk minden alumínium profil rendkívül jó áron kapható!

Valósítsa meg egyedi terveit alumínium profilokkal!

Tegye árajánlatkérő kosarába az Önt érdeklő termékeket, majd írja meg a megjegyzésnél, hogy milyen méretekre van szüksége az adott profilokból, és Ügyfélszolgálaton dolgozó kolllégáink megküldik Önnek a teljes ajánlatot, mely részletesen tartalmazza a profilok, kötőelemek árát, az esetleges vágási költségeket, és szállítási és csomagolási díjat is kiszállítás esetén.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítjuk ki, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást. Lehetőséget biztosítunk Önnek rendelését személyesen is átvenni Budapesti üzletünkben.

Vissza az előző oldalra