Bosch kompatibilis alumínium profilok

A kínálatunkban megtalálható, gépépítéshez használható alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „BOSCH” profiloknak, ezáltal tökéletesen felhasználhatók már meglévő BOSCH Rexroth rendszerek bővítéséhez, átalakításához is.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban a Robert Bosch GmbH–val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „BOSCH” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „BOSCH” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. A „BOSCH” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Az általunk forgalmazott alumínium profilok egyaránt alkalmasak ipari gépek vázának megépítésére, gépburkolatok készítésére, a gyártás során használt szállítópálya vázának elkészítésére, továbbá az ipari környezetben kialakított munkaállomások, összeszerelő és munkaasztalok, valamint különféle fix és gurulós tároló szekrények, kocsik kivitelezésére is. Az alumínium profilok moduláris tulajdonságának köszönhetően a különböző elemek jól variálhatók egymással, ezáltal könnyen az egyedi igényeknek megfelelő szerkezet készíthető el belőle, a későbbiekben pedig a már meglévő szerkezet könnyen és költséghatékonyan módosítható.

Bosch kompatibilis profil kínálatunk az alábbiak alapján épül fel:

6 mm szélességű horonnyal/nuttal rendelkező alumínium profilok a 20-as széria profiljai
8 mm szélességű horonnyal/vagy nuttal rendelkező alumínium profilok a 30-as széria profiljai
10 mm szélességű horonnyal/vagy nuttal rendelkező alumínium profilok a 40, 45, 50, 60, 80, 90 és 100-as szériák elemei

Az egyes alumínium profilok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott aluprofil termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott alumínium profil ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (folyó méterben is rendelhető vagy csak szálban)
  • az adott aluprofil speciális paraméterei

Minden általunk forgalmazott aluprofil egyedi méretre vágva is megvásárolható, azonban a szálban (nem folyóméterben) árult profilok esetében úgy tudjuk vállalni a méretre vágást, ha az egész szálat megvásárolják.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

Vissza az előző oldalra