Bosch kompatibilis alumínium profilok

A "Bosch Rexroth" által, több, mint 30 évvel ezelőtt megalkotott, rugalmas alumínium profil rendszerrel búcsút inthetünk a kompromisszumoknak.

Az L-Technic kínálatában megtalálható, gépépítéshez használható alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti "BOSCH" profiloknak, ezáltal tökéletesen felhasználhatók már meglévő Bosch rendszerek bővítéséhez, átalakításához is.

Az itt megtlaálható alumínium profilokból egyszerűen és változatosan építhetünk egyedi gépburkolatot, célgépet, szállítópálya vázat, valamint egyedi szempontok alapján kialakított fix és mobil összeszerelő munkaasztalt, munkaállomást, műhelykocsit, stb. Szinte csak képzeletünk szab határt...

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban a Robert Bosch GmbH–val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „BOSCH” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „BOSCH” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. A „BOSCH” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Vissza az előző oldalra