ITEM kompatibilis alumínium profilok 30-as széria (NUT 6)

A 30-as szériában megtalálható, gépépítéshez használható 6 mm nut/horony hosszal rendelkező alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „ITEM” profiloknak.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban az Industrietechnik GmbH-val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „ITEM” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „ITEM” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. Az „ITEM” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

Az általunk forgalmazott, a 30-as szériába tartozó item kompatibilis alumínium profilok ipari felhasználásban tárolószekrények, 3D nyomtató és/vagy gravírozó gépek vázának kivitelezésére. 

30-as szériába tartozó gépépítő profiljaink:

30x30 mm alu profil
30x30 mm könnyített (L) alu profil
30x30 mm 3 oldalán nyitott, 1 oldalán zárt, könnyített (L 3N) alu profil
30x30 mm rádiuszos, könnyített (L R) alu profil
30x60 mm alu profil
30x60 mm könnyített (L) alu profil

Az egyes alumínium profilok termék oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül. Minden általunk forgalmazott aluprofil termékoldalán megtalálhatóak az alábbiak:

  • az adott alumínium profil ára
  • elérhetősége (saját telephelyünkön vagy külső raktárról rendelhető)
  • minimális rendelési egység (folyó méterben is rendelhető vagy csak szálban)
  • az adott aluprofil speciális paraméterei

Minden általunk forgalmazott aluprofil egyedi méretre vágva is megvásárolható, azonban a szálban (nem folyóméterben) árult profilok esetében úgy tudjuk vállalni a méretre vágást, ha az egész szálat megvásárolják.
A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

Vissza az előző oldalra