Balanszer tartó B8/B10

  • Cikkszám: LT093007

Általános leírás

8 mm és/vagy 10 mm horony/nut szélességgel rendelekző Bosch és Bosch komaptibilis alumínium profilhoz használható balanszer tartó elem.

A könnyű, műanyagból készült balanszer tartó hasznos kiegészítője az alumínium profilból épült munkaállomásoknak. Használata egyszerű, az alumínium profil hornyába/nutjába kell belecsúsztatni, ahol a továbbiakban akadálymentesen mozgatható. Egy karabíner segítségével egyszerűen felfüggeszthetők a különféle munkafolyamatok során szükséges szerelő eszközök, vagy kisebb mérő eszközök is könnyen kézre állnak az ott dolgozó számára.

balanszer

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT093007
N horony/nut mérethez8 / 10 mm
Alumínium profil típusaBosch kompatibilis aluprofil
Kiszerelésdarab
Anyagaüvegszállal erősített műanyag (PA)
A15,0 mm
Tömeg9,0 g

balanszer_tarto_bosch_nut8_LT093007

Balanszer tartó B8/B10 - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    1,8341 €
    712 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra