Talpidom L 45

  • Cikkszám: LT093W1751LN10

Általános leírás

Alumínium profilból készült gépek, szerkezetek padlózathoz való rögzítésére szólgáló L alakú padlórögzítő elem, mely egyaránt használható 45-ös, vagy annál nagyobb méretű profilok esetében.

Felhasználása: A kívánt magasságra beállított, lábakon álló gépet a padlózathoz rögzíthetjük ezen rögzítő elem segítségével. A rögzítés pontos helyén a padlózatba lyukat fúrunk, majd ebbe helyezzük a rögzítő csavart. Ezt követően az alumínium profilból készült gépláb hornyába/nutjába belehelyezünk 2 db horonyanyát, amikhez függőlegesen rögzítjük a padlórögzítőt. A csavarok rögzítése után a takaró elemmel elfedjük a rögzítést.

padlorogzito_l30

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT093W1751LN10
Anyagaalumínium öntvény
Kiszerelésdarab
Tömeg283,0 g

Nincs kép
  • Bruttó ár:
    5,9363 €
    2 280 Ft

db

Külső raktárról szállítható (1-3 hét)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra