Kalapácsanya M4 B8

  • Cikkszám: LT096H08415

Általános leírás

M4 belső furat mérettel rendelkező kalapácsanya 8 mm horony/nut szélességgel rendelkező Bosch kompatibilis alumínium profilokhoz.
Egyszerűen és biztonságosan használható menetes kötésekhez, kiegészítők rögzítéséhez akár utólag is a már elkészült vázak, keretek esetében. Használata egyszerű, a kalapácsanyát hosszanti irányban az alumínium profil hornyába illesztjük, majd a már horonyban lévő anyát 90o-al elforgatjuk a kötés kívánt helyén. Ha a későbbiekben mégsincs rá szükség, szintén szerelés nélkül, a nut hosszanti síkjával megegyező irányba visszaforgatva egyszerűen eltvolítható.

kalapacsanya_bosch_item

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT096H08415
Horony/nut méret8 mm
Alumínium porfil típusaBosch kompatibilis alu profil
Furat méreteM4
Kiszerelésdarab
Anyagaacél
H nyak magasság1,5 mm
Tömeg3,8 g

kalapacsanya_b8_m4_LT096H08415

Kalapácsanya M4 B8 - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    0,3534 €
    137 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Vissza az előző oldalra