Talp D20 d10 PA

  • Cikkszám: LT098M020K

Általános leírás

D20 d10 üvegszállal erősített műanyagból készült ipari gépláb talp része. Kompatibilis d10 megnevezésű menetes szárral és d20 megnevezésű csúszásgátlóval.

A moduláris rendszernek köszönhetően a talp részek és a hozzájuk tartozó menetes szárak kialakításával a kívánt gépnek leginkább megfelelő gépláb hozható létre, melyhez igény szerint csúszásgátló is szerelhető.

Felhasználása: A talprész tetején lévő félgömb alakú nyílásba a menetes szárat* egy kalapács segítségével rögzítjük, majd egy kontraanya segítségével tudjuk az alumínium profil végére előzőekben felrögzített adapterhez pontosan rögzíteni.

*Külön megvásárolandó alkatrész.

geptalp

A megrendelt kötőelemeket futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, de természetesen lehetőség van budapesti telephelyünkön történő személyes átvételre is ügyfélfogadási időben. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk.

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLT098M020K
Anyagaüvegszállal erősített műanyag, PA
Kiszerelésdarab
Színefekete
D talprész teljes átmérője19,0 mm
F17,5 mm
Maximális terhelhetőség100,0 kg
Tömeg2,0 g
Kompatibilis menetes szár gömbvég rádiusza10,0 mm

Talp D20 d10 PA - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    0,4643 €
    180 Ft

db

Raktárról szállítható (1-3 munkanap)


3D modell

Betöltés folyamatban...


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra