ITEM kompatibilis alumínium profilok 20-as széria (NUT 5)

Az eredeti 20 mm-es Item profillal kompatibilis, szerkezet és gépépítéshez ideális alumínium profilok 5 mm szélességű nuttal, másszóval horonnyal rendelkeznek. Elérhető többféle verzióban nyitott és zárt hornyozással.
Az Item kompatibilis, 5 mm horonnyal rendelkező alu profilokhoz ITEM Nut 5 profilhoz megnevezésű kötőelemek és kiegészítő termékek használhatók!

Mire használjuk a 20-as szériába tartozó alu profilokat?

Az Item profillal kompatibilis 20x20 és/vagy 20x40 profilokkal elegáns, ugyanakkor stabil szerkezeteket építhetünk. Különösen jól alkalmazhatók kompakt gépborítások, kezelő berendezések, elektronikai házak, 3D nyomtató és gravírozó gépek vázának építéséhez.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban az Industrietechnik GmbH-val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „ITEM” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „ITEM” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. Az „ITEM” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

20x Item kompatibilis gépépítő profiljaink:

Vissza az előző oldalra