Egyedi célgépek gyártása

Cégünk a partnerek egyedi igényei alapján tervez és gyárt egyedi célgépet, gyártó- és szerelősort, csomagoló- és szállító rendszereket, valamint egyéb megmunkáló gépeket.

Saját, felszerelt gyártóműhelyünkben a gépépítés során felmerülő egyedi alkatrészigényt is képesek vagyunk zökkenőmentesen kielégíteni.

Gépépítő projekt csapatunk az Ön igényeit előzetesen és pontosan felmérve készíti el a villamos- és pneumatikus terveket, majd elkezdjük a gépépítés során felhasználandó alkatrészek/elemek gyártását/beszerzését, ezt követi a mérés- és vezérléstechnika kialakítása majd a szoftveres programozás és végső soron az Önök telephelyén történő telepítés és beüzemelés.

A moduláris rendszernek köszönhetően az aluprofilok kiválóan alkalmasak ipari gépek idő- és költséghatékony gyártására. A későbbiekben pedig az esetlegesen felmerülő, a már megépített gépet érintő változtatások, bővítések is rugalmasan és szintén költséghatékonyan kivitelezhetők.

 

Az automatizált gyártással nemcsak a hosszú távú költségek csökkenthetőek, de növelhető a minőségi termelékenység is. Az automatizáltság mértéke a gyártási- és egyéb folyamatoknak megfelelően a lehető legoptimálisabban alakítható a részben-, vagy teljesen automatizált, vagy robot kiszolgálású rendszerekig.

Biztosíthatjuk, hogy sokéves tapasztalatunknak és megbízható együttműködő partneri kapcsolatainknak köszönhetően az Ön igényeihez teljes mértékben igazodó gépet gyártunk, mert minden esetben

Az Önök célja, a mi profilunk!


Partnereink

kb_logo_magyarorszag

Logo_Festo

ice