L-Technic

alumínium profil forgalmazás

Cégünket anno azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiszolgáljuk az ipari gyártás különböző igényeit, így kezdetben fő profilunk az épületgépészet volt. Főként pneumatikai és hidraulikai rendszerek építésével, átalakításával, felújításával, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkoztunk. Azonban az idő múlásával, új piaci lehetőségeket keresve, alumínium rendszerek forgalmazásával is elkezdtünk foglalkozni. Mára fő profilunk a BOSCH Rexroth és ITEM rendszerekkel teljes mértékben kompatibilis alumínium profilok, valamint az ezekhez szorosan kapcsolódó kötő- és kiegészítő elemek forgalmazása.

Budapesti telephelyünkön jelentős készlettel rendelkezünk a weboldalon megtalálható aluprofil és kötőelem termékeinkből. A céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját telephelyünkön működő raktárunkból nyitvatartási időben, de kérhető akár kiszállítás is. A nálunk megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat közreműködésével szállítjuk ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást.

Egyes, aluprofiljaink lehetőséget kínálnak, hogy egyedi méretre vágva is megvásárolhatók legyenek. 

Az alumínium profil rendszerek moduláris felépítésének köszönhetően kitűnően alkalmasak különböző ipari műhelyek, gyártó és összeszerelő egységek berendezésének megalkotására is. Építhetünk az adott tevékenységnek megfelelően kialakított összeszerelő, válogató, munkaasztalokat, fix lábon álló, vagy gurulós tároló szekrényeket kisebb, vagy nagyobb méretben, görgős szerelő kocsikat, stb.

Az alumínium profilok másik nagy előnye, hogy egyedi gyártó-, összeszerelő- és csomagoló sorok, célgépek vázának építésére is sokrétűen felhasználhatók. Ma már kaphatók úgynevezett Light – könnyített aluprofilok is, melyeket jól használhatunk könnyebb gépvázak, keretek, vagy akár különböző állványzatok építésére. (Természetesen ilyen esetben mindig figyelembe kell venni a terhelési és tervezési követelményeket a kialakításnál.)

Az Önök célja, a mi profilunk!

logo_fekvo_kek

iso

Kapcsolat

Székhely:
1183 Budapest Szitnya utca 21.

Telephely bejárat:
1203 Budapest Zodony utca 4 B/28.

Tel/fax:
Értékesítés: +36 20 822 8233. Központi tel.: +36 70 421 5792.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, töltse ki az alábbi űrlapot!

Hozzájárulok, hogy a fent megadott adataim az L-Technic Magyarország Kft. az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.