Nyomásszabályozók, szelepek

Az olasz Metal Work által gyártott és forgalmazott pneumatikai termékek széles palettájából a sűrített levegő előkészítésénél használható nyomásszabályzó, nyomáskapcsoló, szűrő és olajozó egységek közül a Syntesi és Newdeal termékecsaládba tartozó termékeket árusítjuk.

A Syntesi termékcsalád a Metal Work több, mint 30 éves pneumatikai tapasztalatában mérföldkőnek számít. A sokéves tapasztalatnak és a termékfejlesztéseknek köszönhetően elérték, hogy a kis helyekre is megfelelő méretű és teljesítményű termékeket fejlesszenek, könnyű, kompakt kivitelben. A moduláris rendszernek köszönhetően, rendkívül egyszerűen szerelhető és variálható a későbbiekben is, nem igényel extra kiegészítőket. A Syntesi termékcsalád alap termékei is számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyekkel a hagyományos típusok nem. Ilyen például a lakattal rögzíthető nyomás beállítás, első és hátsó kiegészítő csatlakozó pontok, az áramlás irányának választhatósága, nyomáskiegyenlítésre törekvő rendszer, stb. A termékek kiválló korrózió álló anyagokból (technopolimer és nikkelezett sárgaréz) készültek. Korrózió védelemmel ellátott változat is elérhető rozsdamentes acél alkatrészek (csavarok, lemezek) esetében.

A Metal Work által gyártott légkezelő egységek közül a Newdeal típus tekinthető előfutárnak. A teljes Newdeal termékpaletta magas minőségű, rendkívüli teherbírással rendelkezik és igen megbízható. Ez a terméktípus kifejezetten a magas nyomásra lett kifejlesztve, valamint olyan alkalmazásokra, ahol a környezet minősége és a hőmérséklet nem a megszokott.

Vissza az előző oldalra