Épületkarbantartás

Egy ipari ingatlan több évtizedet átölelő életciklusának jelentős részét a karbantartási teendők, állagmegóvás és különböző fejlesztések teszik ki. Éppen ezért van szükség olyan rendszeres és tervszerű megelőző karbantartásokra, melyekkel minimalizáljuk az értékcsökkenést és folyamatosan biztosítjuk a létesítmény stabil működését és a korszerűség fenntartását.

Típustól függetlenül, bármilyen ipari létesítmény üzemeltetéséről legyen szó, biztosan sok fejfájást okoz a tulajdonosának, és emellett sok időt is emészt fel az apró cseprő gondok megoldása.... Amíg Ön, létesítmény tulajdonosként a dugulásokra, beázásokra, elromlott ablakokra, nyáron is fűtő klímaberendezésekre, télen hideg radiátorokra pazarolja idejét és energiáját, addig költségei a veszteségek miatt hatványozódnak. Gondolja csak végig... mennyi időt és energiát tudna egy év alatt megtakarítani, ha szakképzett és hozzáértő szakemberekre bízná üzemeltetési problémáit?!

Közel 20 éve foglalkozunk épületkarbantratással, tudjuk miről beszélünk és mitől döglik a légy. Állandó és saját alkalmazottaink a legtöbb szakterülethez értenek, márkaspecifikus alvállalkozóink pedig jól kiegészítik tevékenységeinket, így átfogó szolgáltalásokat tudunk nyújtani minden partnerünknek.

Tevékenységi körök, amikben jók vagyunk

ÁLTALÁNOS MŰSZAKI ÉPÜLETKARBANTARTÁS
ÉPÍTÉSZETI ÉS ÉPÜLETSZERKEZET
FELÚJÍTÁS, ÁTALAKÍTÁS
fűtési, víz, légtechnikai, sűrítettlevegős, hidraulikai rendszerek javítása és karbantartásanyílászárók, hideg- és melegburkolatok, autómata ajtók, stb. javítása és karbantartásakisebb munkálatok elvégzése: festés, burkolás, álmennyezet javítása, gipszkarton építés, stb.
DUGULÁS ELHÁRÍTÁS
IPARI ELEKTROMOS KAPUK
IRODABÚTOR
csőtörések javítása, dugulás és hiba elhárításgyorskapuk, redőnykapuk, ipari szekcionált kapuk garancián túli karbantartása, javításaszerelések, javítások, asztalosipari munkák elvégzése és egyedi bútorok, berendezések gyártása
MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK
KARBANTARTÁSI TERV KÉSZÍTÉSE
KÉSZENLÉT
teljeskörű felmérés, javaslatok, árajánlat készítés és kivitelezés
hibafeltárások, hibajegyzék készítése
24 órás készenlét, rövid kiszállási és reagálási idő