Alumínium Profil I5 20x20 2N90 (3m/sz)

  • Cikkszám: LTI5 20202NE

Általános leírás

2 egymás melletti oldalon (90o) nyitott horonnyal gyártott Item kompatibilis 20x20 mm alumínium profil

Az 5 mm horony szélességgel rendelkező 20x20 mm-es, gépépítéshez használható alumínium profilunk 100%-ban tökéletes helyettesítő terméke az eredeti „ITEM” profilnak, ezáltal tökéletesen felhasználhatók már meglévő ITEM rendszerek bővítéséhez, átalakításához is, de könnyű teherbírású keretek, elektronikai házak, kisebb vázak, mérő- és tesztelő egységek, 3D nyomtató és/vagy gravírozó gépek vázának kivitelezésére is használhatjuk.

Jelen feltüntetett ár a 3 méteres szálhossz teljes megvásárlása esetére vonatkozik, de lehetőség van kisebb vágatot is vásárolni. Ez esetben kérjük, hogy az árajánlat kérőben a megjegyzés rovatban legyen szíves a pontos méreteket megadni, és kollégáink egyedi árat fognak Önnek küldeni.

A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van telephelyünkön történő személyes átvételre is.
Budapesti telephelyünkön a céges ügyfeleinken túl egyéni vásárlókat is kiszolgálunk saját raktárunkból ügyfélfogadási időben.

A profil szereléséhez szükséges kötőelemeket a weboldalunkon horony/nut méret szerinti csoportosításban talál. Ezen profilunkhoz a - ITEM Nut 5 profilhoz megnevezésű kötőelemek és kiegészítő termékek használhatók!

A bal oldali ajánlatkérő modulunk segítségével Ön egyszerűen, és gyorsan kérhet ajánlatot az adott termékekre. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak minden az oldunkon beérkezett ajánlatkérésre.

Kérdés esetén kérjük, hívja központi ügyfélszolgálatunkat!

Spec leírás

CikkszámLTI5 20202NE
Horony/nut méret5 mm
Kiszerelésszál
Szálhossz3000 mm
Keresztmetszeti modulus Wx0,76 cm3
Keresztmetszeti modulus Wy0,76 cm3
Másodrendű nyomaték lx0,78 cm4
Másodrendű nyomaték ly0,78 cm4
Tömeg0,51 kg/m
Keresztmetszet területe1,91 cm2
Központi furat mérete4,3 mm - M5 csavar számára, M6-hoz felfúrható

Alumínium Profil I5 20x20 2N90 (3m/sz) - Kép 1.
  • Bruttó ár:
    21,54 €
    7 654,89 Ft
  • Minimális rendelési mennyiség:
    3 m

szál

Külső raktárról szállítható (1-3 hét)


Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!
Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Ajánlott termékek


Vissza az előző oldalra