ITEM kompatibilis gépépítő profilok

"item" kompatibilis gépépítő alumínium profil termékek

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban az  item Industrietechnik GmbH-val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „item” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „item” kompatibilis termék a jelölt márkák eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. Az „item” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

A kínálatunkban megtalálható kompatibilis gépépítő profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „BOSCH” alumínium profiloknak, így tökéletes választás, ha már meglévő rendszerét szeretné átalakítani, esetleg bővíteni.

A gépépítő alumínium profilok egyaránt alkalmasak egyedi ipari gépek vázának kivitelezésére, egyedi igényeknek megfelelően kialakított munkaállomások kialakítására, továbbá különböző ipari bútorok, műhely berendezések gyártására is. A moduláris rendszernek köszönhetően a különböző elemek variálhatóságával a lehető legoptimálisabb megoldás könnyedén megalkotható, a későbbiekben pedig egyszerűen változtatható.

"item" kompatibilis alumínium profil termékkínálatunkban 5-ös, 6-os és 8-as horonyméretű alumínium profilok találhatóak.

Az egyes alumínium profil termékek oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül, ahol az adott profilra jellemző paraméterek mellett az árak is megtalálhatóak.

Egyes profiljaink egyedi méretre vágva is megvásárolhatóak, ez minden egyes esetben a termék egyedi leírásánál feltüntetésre került.

A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország teljes területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van nyitvatartási időben telephelyünkön történő személyes átvételre is.

Vissza az előző oldalra