BOSCH kompatibilis gépépítő alumínium profilok

A kínálatunkban megtalálható kompatibilis gépépítéshez használható alumínium profilok 100%-ban tökéletes helyettesítő termékei az eredeti „BOSCH” profiloknak, így tökéletes választás, ha már meglévő rendszerét szeretné átalakítani, esetleg bővíteni. Az általunk forgalmazott termékeket megbízható minőségben és kedvező áron kínáljuk.

Szolgáltató, a webáruház üzemeltetője (L-Technic Magyarország Kft.) nem áll hivatalos kapcsolatban a Robert Bosch GmbH–val. Forgalmazott termékeink nem minősülnek eredeti „BOSCH” termékeknek. Ezt a termékek elnevezésében feltüntetett "kompatibilis" jelzővel tudatja Szolgáltató. Minden, az áruházban forgalmazott „BOSCH” kompatibilis termék a jelölt márka eredeti termékeivel kompatibilis. A márkanevek csak a kompatibilitás jelzése végett kerültek feltüntetésre. A „BOSCH” védjegy, ezen márka tulajdonosainak bejegyzett védjegye, és nem kapcsolódik a Szolgáltatóhoz.

A gépépítő alumínium profilok egyaránt alkalmasak egyedi ipari gépek vázának kivitelezésére, egyedi igényeknek megfelelően kialakított munkaállomások kialakítására, továbbá különböző ipari bútorok, műhely berendezések gyártására is. A moduláris rendszernek köszönhetően a különböző elemek variálhatóságával a lehető legoptimálisabb megoldás könnyedén megalkotható, a későbbiekben pedig egyszerűen változtatható.

Termékkínálatunkban egyaránt megtalálhatóak 6-os, 8-as és 10-es horonyméretű alumínium profilok is.

Az egyes alumínium profil termékek oldalán lehetőséget kínálunk az adott profilra történő közvetlen árajánlat kérésre a beépített árajánlat kérő modulunkon keresztül, ahol az adott profilra jellemző paraméterek mellett az árak is megtalálhatóak.

Egyes profiljaink egyedi méretre vágva is megvásárolhatóak, ez minden egyes esetben a termék egyedi leírásánál feltüntetésre került.

A megrendelt profilokat 2 m-es szálhosszig futárszolgálat szállítja ki az ország egész területén, ettől eltérő méret esetében cégünk saját autóval vállalja a kiszállítást, de természetesen lehetőség van nyitvatartási időben telephelyünkön történő személyes átvételre is.

Vissza az előző oldalra